Tko je rekao da muškarci stare bolje od žena? ‘Godinu starija, godinu bolja’, novi naslov nakladničke kuće Znanje

Tko je rekao da muškarci stare bolje od žena? ‘Godinu starija, godinu bolja’, novi naslov nakladničke kuće Znanje

Iz pera autorica svjetskog hita Kako biti Parižanka u svakoj prilici, Caroline de Maigret i Sophie Mas, nakladnička kuća Znanje donosi duhoviti priručnik Godinu starija, godinu bolja. Ovaj inspirativan osvrt uči nas kako u nama žive različite dobi: dob koja nam je određena godinom rođenja i naša emocionalna dob. Čvrste granice između kronološke i emocionalne dobi ne postoje, a mi smo onoliko stare koliko su to naše želje, strasti i snovi. Godinu starija, godinu bolja čita se u jednom dahu i daruje prijateljicama kao idealan rođendanski poklon.

U prijevodu Marije Perice, ovaj priručnik možete pronaći u knjižarama diljem zemlje te u webshopu Znanje po cijeni od 129,00 kn.

Caroline de Maigret francuska je manekenka, glazbena producentica, spisateljica i aktivistica za ženska i dječja prava, dok je Sophie Mas filmska producentica koja živi na relaciji Pariz-Sjedinjene Američke Države. Također je jedna od producentica filma Call Me by Your Name.

Kreativni dvojac bestselera Kako biti Parižanka u svakoj prilici ovoga se puta hvata u koštac s pariškim umijećem odrastanja na vrlo razigran i duhovit način, dijeljenjem praktičnih savjeta i mudrim opažanjima. Dok progovaraju o ljubavi, zavođenju, modi i spojevima, ali i o obitelji, poslu, samačkom životu i prihvaćanju nesavršenosti, Caroline de Maigret i Sophie Mas opet će vas zabaviti, izreći ono što ne očekujete čuti, ali baš onako kako to želite. U isti mah dirljiv i urnebesno smiješan, ovaj divan vodič bez dlake na jeziku pronicljivo ilustrira što to znači biti punokrvna žena.

FOTO: Pixabay

Marina Pauletić

Studentica Filozofskog fakulteta u Rijeci, buduća prevoditeljica. Uz pisanje i čitanje velika ljubav su joj učenje stranih jezika te istraživanje i posjećivanje novih mjesta.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori