Tonči Huljić novu pjesmu posvetio unuci: ‘U spotu se nadam da ću doživjeti 85. godinu!’

Tonči Huljić novu pjesmu posvetio unuci: ‘U  spotu se nadam da ću doživjeti 85. godinu!’

Veliki skladatelj Tonči Huljić novu je pjesmu “Baci oko na mene” posvetio unuci koja na svijet stiže ovo ljeto. Zanimljivo je da lijepu pjesmu napisanu univerzalnim jezikom ljubavi prati urnebesno duhoviti spot u kojem Tonči i njegova unuka putuju kroz zajedničku budućnost. Tako kroz scene pratimo život djeda od uobičajenog nestrpljenja i iščekivanja ispred rađaonice, igre s unukom u njenoj predškolskoj dobi, pa sve do njenih odraslih godina i prvih ljubavi koje djed nastoji držati pod budnim okom. Tonči Huljić u spotu progovara na svoj tipičan autoironičan način, i to šaleći se na svoj račun, na račun svog zeta i unuke.

“Spot je možda jedna od mojih ‘najluđih’ autoironija, jer naime, u spotu se nadam da ću doživjeti 85. godinu!”, kroz smijeh će Tonči Huljić.

Poput prethodnih spotova i ovaj je spot režirao Tonči Huljić uz Vojana Koceića i produkciju Pilot studija. Pjesma “Baci oko na mene”, siguran je hit koji će nastaviti uspješan put pjesama “Inamorana”“Mare luda”“Žaj mi je” i ostalih s Tončijevog aktualnog albuma “Inamorana”. Prošlo ljeto Tonči Huljić i Hana Huljić oduševili su splitsku publiku prvom pop misom u svijetu “Misa Mediterana”,  a ovo ljeto spremaju se izvesti je i pred zagrebačkom publikom.

FOTO: CR PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori