Trailer filma ‘Smiješak’ prava je noćna mora i izvrsna najava kakav vas nezaboravni horor triler čeka u kinima ovog vikenda

Trailer filma ‘Smiješak’ prava je noćna mora i izvrsna najava kakav vas nezaboravni horor triler čeka u kinima ovog vikenda

Smiješak u kina stiže pretpremijerno 28. rujna, a na filmskoj stranici Rotten Tomatoes za sada ima ocjenu ‘svježe’ sa 79%. Ova će informacija zasigurno pomoći svim fanovima horor trilera da se odluče otići ovog vikenda u kino.
 
Sablasni trailer podigao je uzbuđenje publike diljem svijeta, s trailerom od dvije minute koji prikazuje nekoliko jezivih likova koji se smiješe, dok čudna pojava preuzima kontrolu nad njihovim tijelima.

Film se usredotočuje na terapeutkinju dr. Rose Cotter koja počinje doživljavati zaista zastrašujuće i neobjašnjive događaje kada svjedoči nasilnom i traumatičnom incidentu koji uključuje pacijenticu po imenu Laura.

Dr. Rose Cotter radi i do 80 sati tjedno u hitnoj službi bolnice za mentalno zdravlje. Ona je radoholičarka koja svoj posao koristi kao sredstvo za izbjegavanje ili možda čak potiskivanje bolnih sjećanja iz djetinjstva. To se mijenja kada pokuša razgovarati s pacijenticom koja govori o nemilosrdnom entitetu koji je progoni, smiješeći se dok je suočava s užasnim vizijama. Ona nakon toga počini šokantno samoubojstvo. Ubrzo nakon toga, Rose počinje patiti od užasnih vizija onoga što je vidjela, a to polako eskalira.

Rose shvaća da je vremena sve manje, nešto joj se strašno približava, dok drugi postaju sve više uvjereni da joj nije dobro.

U filmu glume i Jesse T. Usher, Kal Penn, Rob Morgan iz serije “Stranger Things”, Kyle Gallner i Caitlin Stasey.
 
SMIJEŠAK, u distribuciji Blitz filma, u kina stiže 28. rujna pretpremijerno, a ulaznice možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.

FOTO: Pixabay

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori