Trećim singlom ‘Svetac’ u 2021. bend Prezzident najavljuje dugopripremani istoimeni album prvijenac

Trećim singlom ‘Svetac’ u 2021. bend Prezzident najavljuje dugopripremani istoimeni album prvijenac

Trećim singlom ‘Svetac’ u 2021. bend ‘Prezzident’ najavljuje dugopripremani istoimeni album prvijenac.

Prezzident, čistokrvni rock bend službeno je objavio svoj istoimeni album prvijenac. Uz album, čiju produkciju potpisuje već uhodani dvojac Emil Bišćan i Leo Anđelković, objavljen je i novi singl i videspot ‘Svetac’ koji se također nalazi na aktualnom albumu.

Sretni smo konačno s publikom podijeliti naš mali glazbeni svijet s pjesmama koje smo napravili uživajući u traženju zajedničkog zvuka i odgovora na pitanje: “što je Prezzident?”. Pjesme potpisuje Prezzident, a za produkciju su bili zaduženi Emil Bišćan (mix), i Leo Anđelković (mastering).

“Singl ‘Svetac’ kojim album počinje u toj potrazi je nastao zamišljanjem imaginarnog svijeta u kojem je sve suprotno očekivanom. Obzirom na promijenjivost svega u životu zabavno je koliko je takav svijet blizu stvarnosti. Kao i za prethodna dva singla spot još jednom potpisuje izvrsni Dinko – Čvorić Doringo.” izjavio je Petar Lisjak, basist grupe Prezzident.

Na albumu se nalazi 9 pjesama koje žanrovski pripadaju rocku, a dostupan je u digitalnom izdanju na Spotifyu, Deezeru, iTunesima i svim ostalim digitalnim servisima. Upravo tako na albumu možete pronaći dosadašnja zadnje obavljenja izdanja ‘B€tman’‘Ti si ta’ i novi aktualni singl ‘Svetac’.

Album “Prezzident” potpisuje cijeli bend (Luka Banić, Petar Lisjak, Ivan Soldo, Luka Maričić i Vedran Dakić).

FOTO: Dinko Čvorić Doringo

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori