Tronožac: Novi glazbeni YouTube show snima se na lokacijama diljem Zagreba

Tronožac: Novi glazbeni YouTube show snima se na lokacijama diljem Zagreba

Od ovog projekta se nećemo obogatiti, ali ćemo zato vaše umove obogatiti s prepuno beskorisnih, budimo realni, ali zabavnih informacija o glazbenim celebrityjima s naše scene.

YouTube prostranstva od danas su bogatija za Tronožac – show koji je platforma za otkrivanje nimalo korisnih (da budemo iskreni), ali zabavnih informacija o muzičarima svih žanrovskih orijentacija. 

Tronožac je pokrenut na inicijativu nekadašnje radijske novinarke i urednice glazbenog portala Ivone Lenard te video virtuoza Ane Paić. Ovaj kreativni duo startao je s formatom koji će biti ponešto drugačiji od viđenog te koji će poslužiti kao doza relaksacije u ovim ludim vremenima.

Koliko god je divno pročitati intervju sa svojim najdražim bendom u kojem doznaješ kada će pasti novi album ili nova turneja, nekada želimo otkriti opušteniju stranu muzičara koju ne mogu često prikazati u našem medijskom prostoru. Upravo zbog toga, Ana i ja smo došle do ideje da se i mi i naši gosti zabavimo uz pitanja kakva su jedino mogli viđati u leksikonima ili ih čuti od nekog tko je popio bar tri pive, kaže producentica i voditeljica Tronošca Ivona, koja svoja pitanja gostima u Tronošcu stavlja u kategoriju “novinarskog Hrelića”. 

Projekt nosi ime Tronožac, ne samo zbog toga što su voditeljica i gosti na tronošcima, već i zbog toga što intervju ima odlike razgovora na festivalima. Znaš ono kad sjediš na tronošcu ispred svog šatora te vodiš pomalo sulude i zabavne razgovore s nepoznatim ljudima – upravo to je Tronožac, osim što intervjui neće biti na festivalima, nego na raznim lokacijama Zagreba i diljem Hrvatske.

Prvu sezonu projekta otvaramo s Davorom Gobcem, nakon čega ćete nove intervjue s drugim glazbenicima moći gledati svaka dva tjedna, a nekada i češće. Poslije “rešetanja” glazbenika šašavim pitanjima, na red dolaze i drugi akteri showbizz scene koji će biti za nenormalne i random teme razgovora. Zašto nenormalne? Zato što je ovaj projekt pokrenut iz čiste potrebe za zezancijom koja nam svima dobro dođe.

Pogledajte prvu epizodu s Gobcem, nabaci subscribe na naš YouTube kanalu, follow na društvenim mrežama i sve ostalo što je u paketu s tim. Naravno, samo ako vam se dopadne, a vjerujemo da hoće.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori