U emisiji KolibriS ovaj tjedan gostuje poznati hrvatski kazališni, filmski i televizijski glumac René Bitorajac

U emisiji KolibriS ovaj tjedan gostuje poznati hrvatski kazališni, filmski i televizijski glumac René Bitorajac

Poznati hrvatski filmski, kazališni i televizijski glumac, René Bitorajac ovotjedni je gost emisije KolibriS.

René Bitorajac nije samo glumac, već je i scenarist, producent, redatelj, voditelj i poduzetnik u kulturi. Završio je Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu i poznat je po ulogama u serijama Bitange i princeze i Naša mala klinika, te u brojnim filmovima od kojih ističemo ZG80, Kako je počeo rat na mom otoku, Ničija zemlja koji je osvojio Oscara i Zlatni globus za najbolji strani film, Metastaze u kojem je za ulogu Krpe dobio Zlatnu arenu za glavnu mušku ulogu i film Ljudožder vegetarijanac u kojem je za ulogu dr. Babića također dobio Zlatnu arenu za glavnu mušku ulogu, ali i brojne druge međunarodne nagrade.

Branko Đurić Đuro i René Bitorajac osnovali su i pokrenuli 2018. godine prvo i jedino privatno kazalište s vlastitom zgradom i pozornicom u Hrvatskoj. Kazalište se zove Luda kuća, a samo u prvoj godini postojanja posjetilo ga je više od 40.000 gledatelja, dok je samo kazalište gostovalo u 50-ak gradova, odigralo 5 premijernih naslova, te ugostilo 30-ak predstava iz zemlje i regije.

Emisiju u kojoj gostuje René Bitorajac možete premijerno pratiti na YouTube kanalu emisije KolibriS u srijedu 17. veljače s početkom u 20 sati.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori