U Muzejsko-memorijalnom centru Dražen Petrović organizirana brojna događanja uoči njegova rođendana

U Muzejsko-memorijalnom centru Dražen Petrović organizirana brojna događanja uoči njegova rođendana

Kao i svake godine, na sam rođendana Dražena Petrovića 22. 10., svim posjetiteljima bit će omogućen besplatan ulaz u Muzej uz stručno vodstvo djelatnika muzeja od 10 do 17 sati.

U slučaju grupnih posjeta molimo posjetitelje da se unaprijed najave putem telefona 01/4843-146 ili elektroničkom poštom promo@drazenpetrovic.net, radi poštivanja epidemioloških mjera i što kvalitetnijeg razgledavanja stalnog postava te izložbe.

Osim stalnog postava posjetitelji će moći pogledati i novu edukativno-informativnu izložbu pod nazivom Svijet brojki košarkaškog Mozarta

Putem izložbe moći će saznati koliko je ukupno poena zabio u osam sezona u Šibenki i Ciboni, koliko puta je ponio titulu najboljeg strijelca, kakav je imao učinak u NBA-u i mnoge druge Draženove rekorde.

Također, Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović uključio se u akciju Mjesec hrvatskog turizma, u organizaciji Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se tijekom listopada, a zaključno sa 7. studenoga 2021. godine, svim građanima Hrvatske omogućuje da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz brojne uštede. U sklopu te akcije, muzej je svojim posjetiteljima omogućio besplatno stručno vodstvo uz kupljenu ulaznicu, a 22. listopada 2021. na Draženov 57 rođendan svim zainteresiranim građanima i turistima bit će omogućen besplatan posjet muzeju.

Sve novosti, dodatne informacije i ostali zanimljivi sadržaji mogu se pročitati na mrežnoj stranici Muzeja i službenoj Facebook stranici.

FOTO: Printscreen

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori