U nedjelju završava prvi dio XII. Ljetnih noći Teatra EXIT u Muzeju za umjetnost i obrt

U nedjelju završava prvi dio XII. Ljetnih noći Teatra EXIT u Muzeju za umjetnost i obrt

Teatar EXIT prvi dio Ljetnih noći ispraća u najveselijem mogućem tonu i raspoloženju – uz smijeh, glazbu, gitaru, pjesme, žlice i rimu. 

Nikola Nedić i Mario Jovev u predstavi Cabaret – koncert za žlice i gitaru opjevat će koronu, potrese, alkoholizam, kapitalizam, rutinu, ljubav, laž, Božić te mnoge druge teme i pojave.

Ovaj originalan, kreativan, otkačen, multitalentiran i duhovit dvojac popravit će vam raspoloženje, dan, tjedan pa možda čak i godinu.

S predstave ćete izaći pjevušeći, smijući se, ali i razmišljajući o pojedinim stihovima i mudrostima koje sadrže. Neke pjesme će vas nasmijati do suza, neke će vas utješiti, neke će vas dirnuti i probuditi empatiju, a neke će vas možda pokrenuti te potaknuti na akcije i promjene u vlastitom životu.

Predstava je multiformna, odnosno ona je i predstava i kabaret i koncert, a deveti.red i dnevnik.hr proglasili su ju najboljom predstavom u kazališnoj sezoni 2019/2020.

Predstava igra u Muzeju za umjetnost i obrt u 21h, a u slučaju kiše seli u Teatra EXIT (Ilica 208) s početkom u 21:30.

Ulaznice su u prodaji na blagajni u Muzeju za umjetnost i obrt i online na www.ulaznice.hr

Drugi dio Ljetnih noći Teatar EXIT počinje 29.8., također predstavom „Cabaret-koncert za žlice i gitaru“, a završava 12.9. Konglomeracijom – izborom iz autorskih predstava Saše Anočića. 

Predstave u drugom dijelu Ljetnih noći koje se održavaju u Muzeju za umjetnost i obrt i Teatru EXIT počinju u 20h, a izvedbe u Studiju EXIT ostaju, kao i u prvom bloku, u 21h.

Sve informacije o programu i predstavama nalaze se na www.teatarexit.hr.

Osvoji ulaznice!

Kako biste osvojili dvije ulaznice (2×1) za nedjeljnu izvedbu u Teatru Exit potrebno je u komentar ispod posljednje objave na Facebooku napisati koja je uopće bila prva predstava koja je igrala na ovogodišnjim Ljetnim noćima?

Šalabahter vam mogu biti objave na našem portalu ili program na službenim stranicama Teatra Exit.

Pobjednike proglašavamo u sutra u jutarnjim satima. Sretno svima!

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori