U novoj kuharici Maje Brekalo pronađite jednostavne i zdrave poslastice za svaku prigodu

U novoj kuharici Maje Brekalo pronađite jednostavne i zdrave poslastice za svaku prigodu

Moji sretni kolači nova je kuharica Maje Brekalo, kreatorice popularnog bloga Delicious & Healthy by Maja i autorice hit-kuharice Moja sretna hrana koja je osvojila domaće tržište. Nakon što je u prvoj kuharici predstavila svoja omiljena jela, Maja je novu zbirku recepata posvetila desertima – od svečanih torti do kolača za svaku priliku. Majin zaštitni znak su prirodni i cjeloviti sastojci biljnog porijekla koje maštovito kombinira u slasne divote pune okusa, a jednostavne za pripremu. Recepti su popraćeni raskošnim fotografijama koje također potpisuje svestrana blogerica.

Maja me uvijek oduševi sjajnim receptima koji su u isto vrijeme i cjeloviti i gurmanski, a tako su jednostavni da ih je lako ubaciti u užurbani raspored. Usto je odlična fotografkinja i stilistica hrane!

Maja Danica Pečanić, nagrađivana fotografkinja i stilistica hrane

U knjizi ćete pronaći veganske verzije klasika poput čokoladne torte, Sacher torte, švarcvaldske torte, vanilin kiflica, amaretta ili pak čupavaca i brownieja. Mafini, vafli i palačinke obogatit će vaš doručak ili popodnevnu kavu, a sirove slastice će vas očarati intenzivnim svježim okusima.

U ovoj ćete knjizi naći zbirku predivnih i zdravih slastica koje će obožavati i vegani i oni koji to nisu. Htjet ćete ih sve isprobati!

Katie Higgins, autorica slavnog bloga Chocolate Covered Katie

Moji sretni kolači najprije su objavljeni na američkom tržištu pod nazivom Bake It Vegan. Podršku i pohvale za nju dobila je od brojnih čitatelja, ali i drugih autorica i food blogerica. Vjerujte mi, treba vam ova knjiga!, napisala je Anthea Chang.

Moji sretni kolači će vam pokazati da izrada cjelovitih zdravih kolača nije zahtjevna i zato je savršena za sve vas koji se tek upuštate u tu pustolovinu. Vjerujte mi, treba vam ova knjiga!

Anthea Cheng, autorica kuharice Incredible Plant-Based Desserts i bloga Rainbow Nourishments

Moramo se složiti, posebno sada kada je imamo i na hrvatskom jeziku.

Ova knjiga će vam dokazati da je jednostavno i lako napraviti predivne cjelovite i veganske kolače.

Tiina Strandberg, autorica bloga My Berry Forest

Majini recepti su oduvijek bili veliki hit u mojoj obitelji jer upotrebljava jednostavne i cjelovite sastojke. Jedva čekam isprobati sve nove slatke recepte!

Mitra Shir, nagrađivana kanadska nutricionistica i osnivačica Nutriholista

Majini recepti su jednostavno genijalni! Jedva čekam da ih sve isprobam!

Yukiko Tanzi, autorica bloga Foodie Yuki

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori