U srce grada dolazi mali (zeleni) Oktoberfest

U srce grada dolazi mali (zeleni) Oktoberfest

Nakon uspješno održanog prvog izdanja, Green River Fest s obala rijeke Save seli u samo srce grada – Trg Josipa Jurja Strossmayera i to u ponešto izmijenjenom izdanju. Mali Oktoberfest donijet će dašak najveće svjetske fešte u samo središte metropole. Održavat će se od 23. do 31. listopada, a okupit će osam domaćih craft pivara, okuse Oktoberfesta i šaroliku lepezu jesenskih koktelčića.

Inspiraciju transformacije pristigla je od strane Green River Festa i ponovne upotrebe kao smjernice budućnosti. Već postojeći materijali i rekviziti zablistat će u novoj namjeni gradeći sasvim jednu novu priču i tradiciju. Tako će se solarna plaža pretvoriti u solarni pivski šank koji će ugostiti domaće craft pivare iz cijele Hrvatske, a kultni Babinjak postaje mjesto za chill i kulturno uzdizanje uz preporučeni razmak. 

Zahtjevna pivska nepca razmazit će Pivovara Medvedgrad, Zmajska pivovara, BRLOG zadružna pivovara, Lepi Dečki Brewery, Pivovara Razum, Maximus Pivovara, Putna Pivovara te Lokalna Craft Pivovara. 

Posjetitelje očekuje i bogat glazbeni program

Bend One Dread zagrijavat će atmosferu na prvom danu festivala, a nastupat će i Nina Kraljić, The Beatles Revival Band, Pocket Palma te DJ-evi Sanja Pandurić, Tommy T i Marko S. Zapostavljeni neće biti niti ljubitelje hrane, koji moći isprobati vrhunske Oktoberske specijalitete koje će pripremiti Klopica.

Kako bismo u festivalu uživali što bezbrižnije u uvjetima epidemije koronavirusa, pobrinuo se naš sponzor za zdravlje, Medikor d.o.o. koji će osigurati zaštitne maske i dezinficijense tijekom svih devet dana festivala, a event će se odvijati uz poštivanje svih preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori