fbpx

Uber besplatno prevozi darivatelje krvi do Petrove 3

Uber besplatno prevozi darivatelje krvi do Petrove 3

Kako bi olakšali prijevoz svim darivateljima krvi, Uber će u od 4. do 11. siječnja besplatno prevoziti sve darivatelje krvi do i od Zavoda za transfuzijsku medicinu u Zagrebu na adresi Petrova 3. 

Iz Zavoda su nakon razornog potresa koji je pogodio Hrvatsku poslali apel građanima da im nedostaje krvi. Krv mogu darivati građani od 18 do 65 godina, a besplatnu povratnu vožnju do Petrove 3 mogu ostvariti uz korištenje promo koda – DARUJEMKRV2021. Na taj način Uber želi olakšati i zahvaliti svima koji će se odazvati na pomoć u ovoj tragediji koja je pogodila Hrvatsku. 

Prilikom otvaranja Uber aplikacije darivatelji krvi pod opcijom plaćanje moraju unijeti promo kod DARUJEMKRV2021 te kao odredište vožnje odabrati Zavod za transfuzijsku medicinu u Zagrebu. Za besplatnu vožnju Uberom pri povratku polazište također mora biti adresa Zavoda.

Duboko žalimo zbog ovog tragičnog događaja i srcima smo uz obitelji žrtava. Kako bismo pomogli lokalnoj zajednici, darivateljima krvi omogućujemo besplatne vožnje u partnerstvu sa Zavodom za transfuzijsku medicinu i nadamo se da ćemo tako doprinijeti oporavku osoba pogođenih potresom.

Giovanna D’Esposito, generalna menadžerica Ubera za južnu Europu.

Krv se može dati radnim danom od 7.30 do 19 sati te u subotu od 7.30 do 15 sati. Kod vrijedi za vožnju u iznosu do 70 kuna te svaki korisnik uz njega može ostvariti dvije besplatne vožnje.

FOTO: Daniel Bilić

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori