Upoznajte Emu Jusić, unuku slavnog Đele Jusića koja sve ostavlja bez daha

Mlada pjevačica dolazi iz dobro potkovane glazbene obitelji, a sada je konačno predstavila i svoj prvi singl. Vokalnim sposobnostima već je očarala na prošlogodišnjem koncertu La musica di notte u čast Đele Jusića, Eminog djeda i legendarnog dubrovačkog glazbenika, gdje je izvela pjesmu Đele i Arsena To sam ja oborila publiku s nogu.

Ema piše tekstove od malih nogu, a već u ranoj dobi shvatila je kako su joj dovoljni papir i olovka da prenese emocije koje drži u sebi. Do danas je napisala oko 50 pjesama, no Dovoljna ima posebno značenje jer je proizašla iz Eminog vlastitog životnog iskustva.

Izuzetno sam sretna i ponosna što smo uspjeli realizirati projekt koji ima jedno posebno značenje za mene. Osim što sam drugima htjela prenijeti poruku, htjela sam pjesmom tu poruku trajno nositi i u sebi, da prije svega moramo voljeti sebe i shvatiti kako smo na kraju dana sami sebi najveći oslonac koliko god ljudi imali oko sebe. Uz sve radosti i razočaranja u životu moramo shvatiti da uvijek trebamo sami sebi biti dovoljni.

Koautor pjesme je Stjepko Zebec, alumni poznate jazz akademije u New Yorku, koji je zaslužan za glazbu, dok Ema, naravno, potpisuje tekst pjesme koji je nastao u petnaest minuta, a zajedno su upriličili aranžman i snimili pjesmu u svega dva sata. Za režiju, kameru i montažu videospota zaslužan je Karlo Jambrović Plavi.

Ema Jusić ime je koje će zapamtiti svi koji čuju njezin glas, a ovaj singl svakako će biti odlična odskočna daska za karijeru mlade pjevačice, koja kad nije na fakultetu ili u glazbenoj školi, sjedi doma za klavirom, svira, pjeva i uživa.

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori