Upoznajte Zagreb na drugačiji način: Ne propustite još jednu besplatnu tematsku turu s Purgericom

Upoznajte Zagreb na drugačiji način: Ne propustite još jednu besplatnu tematsku turu s Purgericom

Ovog četvrtka, 3.6, u 19:30h, Purgerica, vaš gradski turistički vodič, nanovo vam daruje besplatnu tematsku turu, s najljepšim pričama posvećenim našem gradu, u tjednu kada smo obilježili Dan grada.

Zamislite na trenutak da ste zaista turist u svom gradu, te da neke od njegovih najpoznatijih lokacija vidite po prvi puta, ali sada kroz štiklece i neobične priče o drugačijoj strani povijesti, kulture, arhitekture, obrtništva te zagrebačkih legendi. Krenite u potragu za zaustavljenim satom, otkrijte avanturiste koji se penju po tornjevima Katedrale, doznajte tko je pohađao “črnu školu”, pronađite stare opate i lokaciju prve kavane u Dugoj ulici, prepoznajte zavjetne darove koji čuvaju legendu o jednom drevnom požaru, pokucajte na vrata prvog zagrebačkog gradonačelnika, kaznite, bar u mislima, sve one koji vas srde uz pomoć “prangera”, i nasmijte se uz priče o neslomljivom šarmu i duhu naših starih Zagrepčanki i Zagrepčana. Mjesto polaska na turu je kod makete grada, na uglu Bakačeve ulice i Europskog trga, u 19:30h. 

Kako rezervirati besplatna mjesta, ili saznati koju informaciju više?

UPUTE ZA REZERVACIJE i INFORMACIJE: Rezervacija je OBAVEZNA, a broj mjesta je OGRANIČEN. Rezervacije možete potvrditi pozivom ili porukom na: 0916363661 ili e-mailom na: purgerica@yahoo.com. Kada šaljete poruke i mailove, napišite vaše cijenjeno ime i prezime, te broj osoba koje vodite sa sobom. Tura je i dalje isključivo na OTVORENOM prostoru, jer virusi nisu nikako dobrodošli. Španciranti s 4 šape su jako dobrodošli. Za sve ostale dodatne informacije posjetite službenu Facebook i Instagram stranicu Purgerica.

FOTO: Darko Komerički

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori