fbpx

Uskoro izlazi ‘Studentska mreža’: Časopis koji na jednom mjestu donosi bitne informacije za studente

Uskoro izlazi ‘Studentska mreža’: Časopis koji na jednom mjestu donosi bitne informacije za studente

Informiranost studenata o raznim aspektima studentskog života od iznimne je važnosti onima koji se ne oslanjaju samo na diplomu kada je u pitanju pronalazak posla po završetku fakulteta. Kako bi se probrinuo da bitne informacije dođu do takvih studenata, Centar za razvoj mladih (CERM) zagrebačkim će studentima uskoro predstaviti časopisStudentska mreža”. 

Studenti nerijetko ni na višim godinama studija nisu upoznati s mogućnostima koje im se pružaju niti da već od prve godine studija bez obzira na (ne)iskustvo mogu biti aktivni studenti koji će svojim radom doprinijeti poboljšanju studentskog standarda te si time obogatiti životopis i istaknuti se na tržištu rada.

U časopisu koji će imati 5 rubrika – StudijStudentski životInstitucijeVirtualni svijet i Posao – studenti će uskoro imati najvažnije informacije na dlanu.

Vrhunac projekta zagrebačkim će studentima biti predstavljen uživo na najfrekvetnijim studentskim lokacijama i studentskim domovima, a upravo je prema njima i usmjeren cijeli projekt pa će se listajući stranice imati priliku upoznati sa Sveučilištem u Zagrebu i svim njegovim dijelovima, ostvariti brojne studentske pogodnosti te si osigurati bolji položaj u društvu tijekom studija i nakon njega.

Više informacija bit će dostupno na Facebook stranici Studentska mreža, Instagram profilu studentskamreza, kao i na CERM-ovim mrežnim stranicama na adresi cerm.hr, gdje studenti i mladi već sada mogu pratiti razvoj Studentske mreže.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *