Ususret svom nastupu u Lisinskom, Divanhana vam poklanja novi singl s aktualnog albuma: Poslušajte ‘Lolu’

Ususret svom nastupu u Lisinskom, Divanhana vam poklanja novi singl s aktualnog albuma: Poslušajte ‘Lolu’

Bend Divanhana, koji 18. listopada nastupa u Lisinskom, na društvenim je mrežama podijelio novi singl s aktualnog albuma „Zavrzlama“.

Video za još jednu autorsku pjesmu ovog popularnog sastava, „Lola“, snimljen je na njihovom posljednjem koncertu u Lisinskom, prije početka pandemije koronavirusa, 29. veljače 2020. godine.

Iz benda poručuju kako je ovaj video samo jedan u nizu onih koje će pokloniti svojoj publici tijekom ljeta: „Dugo smo živjeli u turobnoj pandemiji u zanosu toga magičnog koncerta u Lisinskom, pa i preživjeli to vrijeme zahvaljujući dušama punim Ljubavi, upravo zbog svih nota, svakog aplauza, zagrljaja, riječi koje smo razmijenili te noći u Zagrebu. Sretni smo što serijom live videa sa spomenutog koncerta, koje ćemo s vama podijeliti u nadolazećim ljetnim danima, možemo najaviti novo druženje u Zagrebu, 18. listopada u 20 sati“.

Produkciju za pjesmu potpisuje dugogodišnji suradnik benda Divanhana, Borjan Milošević, dok je video realizirala sjajna ekipa Mono Digital, na čelu sa Sallexom Perićem.

Divanhana je na kraju iznenadila sve ljubitelje svoje glazbe informacijom da završavaju suradnju s članicom Šejlom Grgić: „Serija live videa iz Lisinskog posvećena je našoj dragoj, voljenoj i cijenjenoj kolegici Šejli Grgić s kojom završavamo profesionalnu suradnju. Šejla će se s Divanhanom, ali i sa svojom sevdah publikom, oprostiti serijom koncerata krajem srpnja i početkom kolovoza“.

Ulaznice za koncert Divanhane u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog se mogu kupiti na blagajni Dvorane i online na www.lisinski.hr

FOTO: YouTube Screenshot

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori