fbpx

Utrka na kojoj su svi pobjednici, a svi voze za isti cilj – Udrugu Crveni Nosovi

Utrka na kojoj su svi pobjednici, a svi voze za isti cilj – Udrugu Crveni Nosovi

Gravelman je više od utrke i zato dajte sve od sebe da odmaknete što dalje, jer za svaki kilometar koji napravite prije nego li vas sustigne potjera Segment21 donira Crvenim Nosovima po formuli 1km=1kn.

Pedalirajmo zajedno te budimo i mi biciklisti oslonac njima

Što je Gravelman utrka?

To ovisi o vašem raspoloženju, za neke to može biti biciklijada, za neke probijanje granica, a za one željne utrkivanja to će biti 100 km patnje.

8-15 lovaca (chasera) krenut će za vama s malim vremenskim odmakom i probat će doći u cilj prvi. Oni koji su željni dokazivanja i utrkivanja krenut će u utrku protiv lovaca i ne dozvoliti si da budu ulovljeni. Naravno da nisu svi u tom filmu, zato svi koji uspiju završiti 100km postaju FINISHERI.

Zašto nastupiti?

  1. Završiti 100km, jeste li ikada napravili 100km na biciklu?
  2. Napraviti što više kilometara prije nego vas dostigne chaser jer za svaki kilometar prije prestizanja Segment daje 1kn u dobrotvorne svrhe.
  3. Neće biti lako pobijediti, treba raditi kao grupa, treba biti timski igrač do kraja.

Više detalja saznajte na Web stranici.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori