Vatra: Drago nam je da nakon 21 godine postojanja možemo konačno reći – ‘objavili smo ploču’

Vatra: Drago nam je da nakon 21 godine postojanja možemo konačno reći – ‘objavili smo ploču’

Članovi grupe Vatra pripadaju generaciji koja je odrastala slušajući glazbu na pločama, kazetama i radiju. Kada su, kažu, objavili svoj prvi album Između nas 1999. godine, izašao je na kazeti i CD-u, ali u svakom bi razgovoru govorili – objavili smo prvu ploču.

Ostalo nam je to u rječniku, ali što je još važnije, ostao je negdje duboko u nama trajno zabilježen taj topli, pucketavi zvuk vinila. Drago nam je da nakon 21 godine postojanja Vatre možemo konačno reći – objavili smo ploču!

Ivan Dečak

Izdanje sadrži 13 Vatrinih uspješnica među kojima i Tango, Nama se nikud ne žuri feat. Massimo, Tremolo feat. Damir UrbanEskimBilo je dobro dok je trajalo i druge, uključuje i naslovni hit singl Sva naša ljeta, a dostupan je na Dallas Web shopuDallas Music Shopu Rijeka te u ostalim glazbenim prodavaonicama po cijeni od 150 kuna.

Uz objavu vinila, Vatra ima još jedan razlog za slavlje – nedavno objavljeni singl Vidi kako se smiješ od samog početka emitiranja nalazi se pri samom vrhu, a posljednja dva tjedna čvrsto drži prvu poziciju na top40 listi.

Zahvaljujemo svim glazbenim urednicima koji puštajući naš najnoviji singl, nadam se, prenose dozu optimizma i na slušatelje. Poželio sam se ljudskih osmijeha, bezbrižnih druženja, putovanja, koncerata. Iskreno se nadam da razvučene osmijehe nećemo jos dugo gledati samo na pohranjenim fotografijama u našim mobitelima i kompjuterima, već da ćemo uskoro svi zajedno pjevati i smijati se na sav glas na nekom koncertu, u kazalištu ili na sportskim borilištima. Naš novi singl ‘Vidi kako se smiješ‘ poziva vas sve zajedno da ostanete u pjevačko-smijačkoj formi!

Ivan Dečak

FOTO: Nina Celio-Cega

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori