Vatra snimila video iz jednog kadra: Pogledajte novi spot ‘Vidi kako se smiješ’

Vatra snimila video iz jednog kadra: Pogledajte novi spot ‘Vidi kako se smiješ’

Snimamo iz jednog kadra? Ok, zašto ne!Tako je nekako tekao dogovor Vatre s redateljem Filipom Gržinčićem iz Gržinčić Creative Visuals oko snimanja novog video spota za pjesmu Vidi kako se smiješ. Nakon što su dogovorili da im se na snimanju pridruži i glumica Helena Minić Matanić, posao je mogao početi.

Efektnu lokaciju pronašli su u novouređenom Dvorcu Janković u Suhopolju. One take snimanje zahtijevalo je dobru organizaciju i zalaganje cijele ekipe, a redatelj Filip Gržinčić do zadnjeg je detalja slagao i tempirao kadrove, kako bi sve na kraju dospjelo na svoje mjesto.

Probe su trajale dva dana, a spot je snimljen u prvom pokušaju. Rezultat je originalan video koji svojim šarmom osvaja gledatelje i ističe se među dosadašnjim video uradcima. Vidi kako se smiješ novi je Vatrin singl, treći nakon Sva naša ljeta Carstvo sunca kojim najavljuju novi studijski album.

Napisao sam ovu pjesmu u želji da se osmjesi ponovo vide na našim licima i licima ljudi koji nas okružuju. Tema same pjesme možda nije toliko “lagana”, ali su zato glazba i video broj u njezinoj suprotnosti, dinamični i vedri. Bila je to moja želja, da na neki način pokušam vratiti životnu radost koju smo u posljednje vrijeme možda izgubili.

Ivan Dečak

FOTO: Matija Turkalj

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori