Vazda moj Zagreb: Razgled grada putevima Augusta Šenoe

Vazda moj Zagreb: Razgled grada putevima Augusta Šenoe

Ove subote, 11. srpnja u 18:00 sati, Kuća Šenoa nastavlja s programom razgleda grada Putevima Augusta Šenoe.

Saznajte mnoge zanimljive priče i štiklece iz zagrebačke povijesti na još jednom besplatnom razgledu grada Zagreba putevima Augusta Šenoe Vazda moj Zagreb.

Grupu kroz grad, od rodne kuće u Vlaškoj ulici do kuće u Mesničkoj u kojoj je August Šenoa preminuo, vodi učiteljica Branka iz istoimene pripovijesti Augusta Šenoe. Zavirite u povijest Zagreba kakvog je August poznavao, prošećite ulicama drugačijeg imena, upoznajte velikane, ali i običan zagrebački puk 19. stoljeća uz koje je August odrastao i stvarao. Tijekom razgleda posjetitelji će moći provjeriti svoje znanje i sudjelovati u kvizu u kojem će pobjednik kući ponijeti zlatno izdanje romana Zlatarovo zlato Augusta Šenoe.

Početak razgleda je u 18:00 sati ispred rodne kuće Augusta Šenoe u Vlaškoj ulici 43. Razgled traje dva sata i odvija se na hrvatskom jeziku, a obilazak je besplatan.

Najava dolaska na broj 091 7555 388 ili e-mail adresu: kuca@senoa.eu

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori