Večer šansona i balada u utorak u KUC Travno

Večer šansona i balada u utorak u KUC Travno

U utorak, 8. 6. u 19.30 sati, u KUC Travno čekaju vas Jasna Ožeg i Vedran Suton na Večeri šansona i balada. Zbog ograničenog broja mjesta, besplatne ulaznice za koncerte mogu se preuzeti na blagajni KUC-a Travno radnim danom od 10 do 20 sati.

Program: Život je lijep, Vino i gitare, Noćas ću dragi, Prolazi sve, Sve što znaš o meni, Tiho plove moje čežnje i dr.

JASNA OŽEG – svestrana vokalistica i flautistica koja aktivno sudjeluje u kreiranju glazbene ponude zagrebačke scene. Na Glazbenoj školi Vatroslav Lisinski završila je flautu i solo pjevanje. Pohađala je Vokalni studio Lele Kaplowitz (solo pjevanje, improvizacija), Malu školu jazza by Joe Kaplowitz (solo pjevanje i flautu), te Jazzera Music Intesive, Jezera na otoku Murteru. Oživljava šansone hrvatskih autora svojim programom Šansonijera koji obuhvaća skladbe napisane između 50-tih i 80-tih godina prošlog stoljeća te pjesama iz filmova Tko pjeva zlo ne misli i H-8. Na koncertima izvodi i jazz balade, francuske šansone i bossa nova standarde. Česta je gošća na zagrebačkim pjesničkim tribinama Jutra poezije.

VEDRAN SUTON – svira gitaru preko dvadesetpet godina, pohađao je glazbeni tečaj Rock-akademije (1998. godine) te išao na privatne poduke gitare (Eduard Matešić, Branimir Novak). Za vrijeme studiranja na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu  završava šesti razred osnovne Glazbene škole u Varaždinu. Pjevao je glas tenor u Gospel zboru Sunce (2005. – 2012.), trenutno pjeva bas u omladinskom i crkvenom zboru Adventističke crkve,  od 2015. član je Mješovitog pjevačkog zbora INA. Stalni je gitarist na pjesničkim tribinama udruge umjetnika Vjekoslav Majer i Jutra poezije.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori