Velika izložba Malih zvona u zagrebačkoj Laubi

Velika izložba Malih zvona u zagrebačkoj Laubi

U okviru programa Knjiga za na more, koji se održava u zagrebačkoj Laubi od 25. do 27. 6., naklada Mala zvona održat će veliku izložbu radova svojih ilustratora i ilustratorica, nastalih u razdoblju od osnutka naklade 2010. do danas. Izložba objedinjuje dvadesetak raznolikih umjetničkih rukopisa koji svi zajedno stvaraju vizualni identitet Malih zvona, o čijoj kvaliteti svjedoči niz nagrada i priznanja.

Neformalno druženje vezano uz izložbu održat će se u subotu, 26. 6., u 20 sati. Istoga dana prijepodne (u 11 h) Mala zvona priređuju događanje namijenjeno najmlađima: predstavu u stilu japanskog putujućeg kazališta kamishibai, realiziranu prema nedavno objavljenoj slikovnici Piccola con piccolo. Za sve vrijeme trajanja programa Knjiga za na more izdanja Malih zvona moći će se pogledati i kupiti po sajmamskim cijenama na štandu u prostorima Laube. Izložba ilustracija ostaje otvorena do 2.7.2021.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori