Vikend otvorenja Art parka na Ribnjaku i proslava petog rođendana

Vikend otvorenja Art parka na Ribnjaku i proslava petog rođendana

Rezervirajte ovaj vikend za najljepšu hladovinu parka Ribnjak i peti rođendan Art parka!

Vikend otvorenja planiran je za 19., 20. i 21. lipnja 2020. nakon čega će Art park na Ribnjaku svakodnevno ostati otvoren za druženja sve do 6. rujna 2020.

Zadnji dani Art parka na Ribnjaku 2019.

Ovako smo završili prošle godine. Uskoro krećemo u novu godinu. #artparkzagreb📹 by Kiwi produkcija / Michel Kubaček & Nina ŠarčevićPivovara Medvedgrad Pipi Badel 1862 JamnicaOKOLO // around ZagrebAnja Žeželj

Objavljuje Art Park Zagreb u Nedjelja, 14. lipnja 2020.

Petak,19. lipnja 2020. / od 16 sati nadalje

► 18 h Jarunsky i Mario Kunštek nas sigurno voze bespućima fine elektronike cijelu večer. Žedni zvuka i hladnih pića nećete biti.

20. lipnja 2020. / od 16 sati nadalje

► 17-18:30 h / Melita Omeragic aRT / radionica “Pejzaž”

Na koji način izraditi pejzaž točkanjem? Na ovoj besplatnoj radionici odgovorit ćemo na to pitanje stvarajući u paru! Pointilizam je tehnika kojom ćemo to istražiti. Radionica traje 90 minuta, namijenjena je djeci i odraslima, a broj polaznika je ograničen na 20.
Obavezna prijava na: om.art.radionice@gmail.com

►18 h / Agregat Sun će dodatno zagrijati atmosferu u smjeru ljeta odabirom pravog znalca koji plovi različitim glazbenim morima.

► 20:30 h Ljetno kino / koncert
Ima li boljeg načina za dočekati ljeto od toga da vam Ljetno kino dođe u posjet? Nema. Zato nam se pridružite u jednom od uzbudljivijih glazbenih trenutaka u Art parku dosad. Vozimo prema moru, na toplo.

21. lipnja 2020. / od 16h nadalje

► 19 h Matt Shaft / violina & looper pedala
Matej Magdić poznatiji kao Matt Shaft je sjajan mladi glazbenik, kantautor i ulični svirač. Na Svjetski dan glazbe dolazi na Ribnjak sa svojom violinom i looper pedalom.

Da tijekom trajanja Art parka na Ribnjaku nikad niste žedni pobrinut će se Pivovara Medvedgrad, Pipi, Badel 1862, Jamnica, da imate dovoljno boja i sprejeva za oslikavanje JUB Hrvatska i Graffitishop, a da su vam bicikli na sigurnome Nextbike Croatia.

Driving towards #ArtPark2020 like…

Objavljuje Art Park Zagreb u Utorak, 9. lipnja 2020.

Filmski ljetni program podržat će HSM informatika i Acer, a Fraktura – najbolja literatura će vam omogućiti da čitate cijelo ljeto na Ljuljačci za čitanje. Floraart Zagreb i dm drogerie markt Hrvatska će učiniti Art park još ljepšim mjestom za boravak.

Također, Art park se održava uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba i Grada Zagreba.

Izvori:

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori