Vinko Ćemeraš sinoć je u rasprodanoj Tvornici kulture predstavio svoj prvi album

Vinko Ćemeraš sinoć je u rasprodanoj Tvornici kulture predstavio svoj prvi album

U skladu sa svim epidemiološkim mjerama, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli sinoć su u zagrebačkoj Tvornici kulture održali prvu samostalnu koncertnu promociju albuma Na putu.

Album Na putu Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli objavili su u listopadu prošle godine pod etiketom Universal Music Hrvatska, a izdanje producentski potpisuje Srđan Sekulović Skansi. Album je dosegnuo Top listu najprodavanijih domaćih izdanja i Vinku Ćemerašu & Talvi Tuuli priskrbio dvije nominacije za nagradu Porin! S albumom su nominirani u kategoriji Najbolji album rock glazbe, a dobili su nominaciju i u kategoriji Novi izvođač godine. S pjesmom Pelin i med Vinko Ćemeraš osvojio je Cesaricu te nominacije dviju medijski priznatih nagrada, onu za Zlatni studio te za Večernjakovu ružu.

Ulaznice za zagrebački koncert bile su rasprodane u rekordnom roku, a publika je mogla pratiti koncert i putem livestreama. Vinko & Talvi Tuuli nezaboravnim su koncertom uistinu opravdali povjerenje publike, kojoj su doveli i nekoliko iznenađenja. Naime, na pozornici su se Vinku i bendu pridružili gudači, Petra Perišić s kojom je nastupao u The Voiceu i legendarni Davor Gobac.

Sljedeća postaja za Vinka Ćemeraša & Talvi Tuuli je pulski Kaštel, 27. lipnja. Ulaznice za njihov pulski koncert dostupne su u sustavu Eventim.

FOTO: Barbara Grgić/Beli Zagreb Grad

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori