Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli za točno mjesec dana nastupaju u Zagrebu: Koncert možete pratiti i online

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli za točno mjesec dana nastupaju u Zagrebu: Koncert možete pratiti i online

Za točno mjesec dana karizmatični glazbenik Vinko Ćemeraš će zajedno sa svojim bendom Talvi Tuuli uživo predstaviti debitantski album Na putuKoncert će se održati 15. svibnja u zagrebačkoj Tvornici kulture, a bit će to ujedno i prvo predstavljanje uživo albuma prvijenca, koji su pohvalili publika i struka. Osim u ograničenom kapacitetu i poštujući epidemiološke mjere u Tvornici kulture, publika će koncert moći pratiti i putem live-streama, a ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim.

S obzirom na ovu situaciju puno naše publike neće biti u mogućnosti prisustvovati koncertu, pa smo sretni što smo omogućili njima koji nam puno znače gledanje uživo koncerta. Znajući da su s nama u tom trenutku dat ćemo sve od sebe.

Vinko & Talvi Tuuli

Album Na putu Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli objavili su u listopadu prošle godine pod etiketom Universal Music Hrvatska, a izdanje producentski potpisuje Srđan Sekulović Skansi. Objavi albuma prethodio je niz zamijećenih singlova i videospotova – od Pelin i med izvedbe, prvog autorskog singla Samo da ti si tu te zatim Nauči me i Dobro jeOve godine kao novi singl s albuma predstavili su pjesmu Zrno i pijesak, koju autorski potpisuje Aljoša Šerić, dok je za izniman prateći videospot zaslužan Radislav Jovanov Gonzo.

Bend se može pohvaliti i s dvije nominacije za glazbenu nagradu Porin

S albumom su nominirani u kategoriji Najbolji album rock glazbe, a dobili su nominaciju i u kategoriji Novi izvođač godine. Osim zagrebačkog koncerta, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli su za 27. lipnja najavili i koncert u pulskom Kaštelu. Ulaznice za njihov pulski koncert također su dostupne u sustavu Eventim.

FOTO: Mare Milin

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori