Više od 40.400 građana uživalo u Polarnom adventu u Divljem srcu grada

Više od 40.400 građana uživalo u Polarnom adventu u Divljem srcu grada

Polarni advent u Divljem srcu grada koji je trajao od 28. studenoga 2020. do 17. siječnja 2021. godine, posjetilo je više od 40.400 građana.

Gotovo polovina njih iskoristila je mogućnost slobodnog ulaza. Naime, posjet za djecu i zdravstvene djelatnike bio je besplatan.

Građanima smo Polarnim adventom željeli priuštiti nešto lijepo, nešto što će rasplamsavati blagdanski duh u trenutku kad ga je nagrizala globalna pandemija novog koronavirusa. Zato smo u organizaciju Polarnog adventa ušli poštujući epidemiološku situaciju, ali s rizikom da sav naš trud u nekom trenutku može pasti u vodu. Na sreću, Vrt je ostao otvoren za posjetitelje, a mi smo građanima osigurali da se tijekom posjeta osjećaju ugodno i sigurno. Sretni smo što smo nekima uspjeli uljepšati kraj 2020. i početak 2021. godine.

Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba

Vrt je sada za posjetitelje otvoren svakodnevno od 9 do 17 sati, a ulaz je moguć do 16 sati kad se zatvaraju blagajne.

FOTO: Hoyka

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori