Više od 50.000 posjetitelja uživalo je na petom izdanju Zagreb Beer Festa

Više od 50.000 posjetitelja uživalo je na petom izdanju Zagreb Beer Festa

Moćni rock riffovi, snažni hip-hop beatovi i zarazne pop melodije te opuštena atmosfera uz bogatu ponudu pivskog osvježenja obilježili su ovogodišnje peto izdanje Zagreb Beer Festa.

Najveći hrvatski open-air festival posvećen glazbi i pivu posjetilo je više od 50.000 ljudi i kroz četiri dana, od 19. do 22. svibnja, uživalo u spoju glazbe i druženja na zagrebačkom Tuđmancu.

Posjetitelji svih generacija svojom su pozitivnom energijom ispunili ovu zelenu oazu u centru, a osmijesi na licima otkrili su koliko je svima nedostajalo druženje na otvorenom uz nastupe domaćih i regionalnih izvođačica i izvođača.

Naelektrizirani Let3 očarali su publiku prve večeri festivala, odlično Hladno pivo je nakon gotovo tri godine stalo pred zagrebačku publiku i održalo svoj prvi nastup na Zagreb Beer Festu, Vojko V je kiši rekao ‘ne može’ i održao vrhunski hip-hop nastup, dok su Matija Cvek i Nipplepeople svojim plesnim pop melodijama priveli kraju ovogodišnje izdanje festivala. Ukupno šesnaest glazbenih imena stalo je na pozornicu Zagreb Beer Festa i svojom izvedbom omogućilo vrhunski provod publici koja je jasno dala do znanja koliko su joj koncerti nedostajali.

Osim glazbe, publika je mogla uživati i u bogatoj ponudi koju su brojne domaće pivovare pripremile za Zagreb Beer Fest. Preko deset industrijskih i craft pivovara ponudilo je više od 180 vrsta piva te predstavilo svoje prepoznatljive stilove i brandove, a posjetitelji su imali priliku isprobati i neke sasvim nove okuse pripremljene za nadolazeću sezonu.

Proljeće je pokucalo na vrata, sezona open-air događanja ovime je i službeno započela, a Zagreb Beer Fest, čiji organizator je booking agencija yem, kratko poručuje: “Hvala vam i vidimo se sljedeće godine!”.

FOTO: Nando Holjevac

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori