Vladimir Kočiš Zec objavio jesensku baladu ‘Dunja pod jaknom’

Vladimir Kočiš Zec objavio jesensku baladu ‘Dunja pod jaknom’

Nakon objave singla “Nemoj čekat’ sutra”, kojim je razveselio publiku na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama., ali i slušatelje diljem Lijepe naše, Vladimir Kočiš Zec objavljuje novu pjesmu “Dunja pod jaknom”. Jedan od naših najpoznatijih glazbenika i kantautora svoje je bogato znanje i iskustvo pretvorio u još jednu hit pjesmu, ponovno u društvu vrhunskih glazbenika i autora

Glazbu za novu pjesmu potpisuje upravo Kočiš Zec, koji zajedno sa Željkom Pavičićem stoji iza tekstaZec je ovom prilikom posložio i aranžman, a u tome mu je pripomogao Ante Gelo, raspisavši aranžman za gudače. Pjesma je realizirana u studiju Dragutina Smokrovića Smokve, cijenjenog producenta i Kočiševog dugogodišnjeg suradnika. Prekrasan videospot režirao je i snimio Zdravko Valentin, vlasnik Studija VALENTIN koji stoji iza svih spotova našeg cijenjenog glazbenika u posljednjih nekoliko godina.

Vladimir Kočiš Zec započeo je samostalnu karijeru 1991. godine, a hit pjesma “Gospodine generale” dala je naslutiti kako će autorski i glazbeno biti izuzetno bogata. Pjesme poput “Usne boje Venere”“Otkada te volim”“Malena”“To te ja pitam”“Ti si moj rođendan” i “Nemoj čekat’ sutra” potvrda su da Zec još uvijek posjeduje neupitan osjećaj kada je u pitanju radiofonični riff ili fraza. Upravo to dokazuje i “Dunja pod jaknom”, pjesma koja će zasigurno obilježiti ovu jesen.

FOTO: PR

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori