Vlado Kalember & Srebrna krila slave ljubav novim singlom ‘Ljubav ima tvoje oči’

Vlado Kalember & Srebrna krila slave ljubav novim singlom ‘Ljubav ima tvoje oči’

Vlado Kalember, miljenik svih generacija i najveći šarmer ovih prostora, sa svojim je Srebrnim krilima izbacio pjesmu na koju će svima srce zatitrati. Riječ je o singlu Ljubav ima tvoje oči, prekrasnoj baladi koja je na red došla nakon uspješnica Je li ti žao zbog nas, Kopija i To sam ja.

Tekst pjesme napisao je pokojni Željko Pavičić s kojim je Vlado Kalember dugi niz godina bio u prijateljskim odnosima.

Željko je pjesmu To sam ja posvetio meni, a ja svom sinu kao svoju biografsku, dok je pjesma Ljubav ima tvoje oči posvećena Željkovoj supruzi.

Vlado Kalember

Podsjetimo, posljednji singl Kalembera i Srebrnih krila To sam ja njegova je verzija pjesme My Way Franka Sinatre, biografski singl koji je posvetio svom sinu, dok nova emotivna balada Ljubav ima tvoje oči slavi ljubav punu ostvarenih snova.

Ljubav ima tvoje oči, tvoje lice i tvoj glas, nek mi uzmu sve na svijetu, baš me briga, imam nas, stihovi su nove pjesme koji će malo koga ostaviti ravnodušnim.

Glazbu pjesme Ljubav ima tvoje oči, objavljene za diskografsku kuću Dancing Bear, potpisuje Vlado Kalember, stihove Željko Pavičić, dok iza aranžmana i produkcije Hrvoje Grčević – Grga.

Vlado Kalember i Srebrna krila obilježili su sretne i emotivne trenutke mnogim generacijama otkako su osnovani 1978. godine

U dugogodišnjoj karijeri, svojom su glazbom osvojili razne krajeve svijeta, kao što su SSSR, Sjeverna i Južna Amerika, Australija te mnoge dijelove Europe. Kakve su ikone potvrđuje činjenica da su u Bugarskoj nosili nadimak Balkanski Beatlesi.

Malo tko još nije čuo za njihove pjesme Ana, Zakuni se ljubavi, Nek’ živi ljubav i Vino na usnama koje su i dan danas dobrodošle u radijskom eteru, kao i u brojnim zabavnim i drugim prigodama. Novim pjesmama Vlado Kalember i Srebrna krila i dalje nastavljaju stvarati glazbene kulise slušateljima za nezaboravne životne momente.

Vladu Kalembera pratite na njegovom službenoj Facebook stranici.

FOTO:PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori