Vlatko Stefanovski, Rade Šerbedžija i Bajaga & Instruktori dobitnici Zlatne Bubamare

Vlatko Stefanovski, Rade Šerbedžija i Bajaga & Instruktori dobitnici Zlatne Bubamare

Aktualni album gitarističkog virtuoza Vlatka StefanovskogTaftalidze Shuffle, na sinoć održanom online izdanju popularne makedonske zabavne manifestacije Zlatna Bubamara Popularnosti, osvojio je nagradu za najbolji album u 2020. godini.

Album u izdanju diskografske kuće Croatia Records snimljen je tijekom 2020. godine, a nedugo nakon objave CD-a, u samom finalu iste godine, okitio se statusom glazbenog bisera, dok je prvi singl Ogledalo postao pjesma za sva vremena. Početkom godine objavljeno je i LP izdanje albuma Taftalidze Shuffle koje se tjednima nalazi na službenoj listi najprodavanijih vinila u Hrvatskoj.

Među nagrađenima su se uz Vlatka našli i Rade Šerbedžija koji je sa singlom Eto pjesma osvojio Zlatnu Bubamaru za najbolju pjesmu 2020., te Bajaga & Instruktori, čiji je koncert na Tašmajdanu za Crvenu zonu nagrađen kipićem za karantenski koncert godine.

Manifestacija Zlatna Bubamara Popularnosti najpoznatiji je događaj te vrste u Makedoniji, a i diljem regije. Ovogodišnje izdanje bilo je prilagođeno našem vremenu – sve se odvijalo online, uz poštivanje epidemioloških mjera.

FOTO: Croatia Records PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori