fbpx

Vuneno srce od sada i na majicama: Sva zarada od prodaje ide za pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji

Vuneno srce od sada i na majicama: Sva zarada od prodaje ide za pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji

Vuneno srce djelo je umjetnice Ivone Martinčić nastalo kao dio projekta Okolo. U ožujku prošle godine, vuneno je srce postalo simbolom zagrebačkog potresa, ali i nade.

Ekipa koja stoji iza Teških grafita odlučila je motiv poznatog zagrebačkog srca staviti na svoju novu majicu kao simbol nade za sve one koji su pogođeni potresima u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Glas poduzetnika za srce Banovine

Cijena majice je 100,00 kn, a sav novac ide udruzi Glas poduzetnika koja će prikupljenim sredstvima pomoći građanima Petrinje, Siska, Gline i okolnih mjesta da obnove svoje stambene objekte. 

Udruga će transparentno objavljivati tijek donacija kao i račune koji će potvrditi u što su se donirana sredstva uložila, istaknuli su Teški grafiti u svojoj Instagram objavi.

Majicu koja nosi simboličan naziv ‘SRCE BANOVINE’, a kupovinom koje pomažete potresima pogođenom području Sisačko-moslavačke županije, možete kupiti na lumer-shop.eu.

FOTO: Beli Zagreb Grad

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori