Za kraj tjedna Purgerica nam je pripremila najpopularniju turu ‘Grič priča priču’

Za kraj tjedna Purgerica nam je pripremila najpopularniju turu ‘Grič priča priču’

Tko se to u sumrak Gričem šeta, ogrnut plaštem, naoružan pričama, pod svjetlošću Mjeseca? Tajanstvena dama u crnom ove vas nedjelje vodi kroz najljepše stare, povijesne, mistične gričke priče, pa prosim lepo, nastavite čitati dalje, doznajte više o turi i rezervirajte svoja besplatna mjesta!

TEMA: “GRIČ PRIČA PRIČU”

DATUM i VRIJEME: NEDJELJA, 24.10., u 18:00h
MJESTO ČVENKA: kod kipa sv. Jurja, kod Kamenitih vrata

RIJEČ, DVIJE O TURI: Ovim vas posebnim izdanjem storytelling ture na Gornjem gradu vodi Pripovjedačica, koja je odlučila da vas svih, na jednu večer, pretvori u srednjovjekovne stanovnike Griča, i odvede u potragu za glavnim gradskim ključem (bez kojeg se više nećete moći vratiti u stari svijet), u pregovore s ljekarnicima, kovačima i alkemičarima, u bijeg od inkvizitora i strašnih redovnika, te šetnju po grobljima i staroj Blatnoj ulici. U atmosferi čarobnog gričkog sumraka, poslušajte neke od naših najljepših povijesnih priča i legendi!

UPUTE ZA REZERVACIJE I INFORMACIJE

Rezervacija je OBAVEZNA, a broj mjesta je OGRANIČEN. Rezervacije možete potvrditi porukom ili pozivom na: 0916363661 ili e-mailom na: purgerica@yahoo.com.

Prosim lepo, ako mi tipkate, napišite vaše cijenjeno ime i prezime, te broj dragih ljudi koje vodite sa sobom. Ture su i dalje na OTVORENOM prostoru, jer virusi nisu nikako dobrodošli. Španciranti na 4 šape su jako dobrodošli.

Purgerica

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori