Zagrebački bend Mnogi Drugi konačno objavili pjesmu ‘Morem’ koja je dio njihovog standardnog koncertnog repertoara

Zagrebački bend Mnogi Drugi konačno objavili pjesmu ‘Morem’ koja je dio njihovog standardnog koncertnog repertoara

Zagrebački bend Mnogi Drugi upravo je objavio šesti singl s najavljenog drugog studijskog albuma. Riječ je o pjesmi Morem koja je bila standardni dio koncertnog repertoara, no u drugačijem obliku. 

‘Morem’ je pjesma koju već jako dugo želimo predstaviti publici i drago mi je da smo čekali malo duže. Kroz godine je poprimala razne oblike i mislim da je napokon dobila tu formu koju zaslužuje. Video koji ju prati isto ima posebno značenje, jer je sniman na istom mjestu kao i naš drugi album – kod Surke u Heinzelovoj. Taman kako smo privodili kraju snimanje albuma, tako je Surka saznao da mora iseliti van iz tog divnog prostora. Zato smo odlučili ovjekovječiti njegov studio, a i nas kako provodimo zadnje trenutke u njemu. Iz tog razloga smo htjeli da video bude nostalgičan, ali u isto vrijeme i pozitivan, s nekom nadom u nove početke, jer mislim da nam svima treba malo optimizma nakon proteklih godinu i pol dana.

Režiju, kameru i montažu spota potpisuje Toni Mijač po konceptu Ante Jelinčića, dok je asistentica režije bila Laura Pascu. Za produkciju je zaslužan Ante Prgin Surka, a Mnogim Drugima opet su se priključile Nika Starčević i Tea Anzulović na pratećim vokalima. Prema dečkima iz benda, cjelokupni materijal za drugi album je snimljen i trenutno je u fazi miksa i masteringa te bi uskoro mogao ugledati svjetlo dana.

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori