Zagrebački pjevač i producent Filip Tkalčić objavljuje novi singl ‘Pesimističan’

Zagrebački pjevač i producent Filip Tkalčić objavljuje novi singl ‘Pesimističan’

Filip Tkalčić, mladi zagrebački pjevač i producent poznat i kao Dust, objavljuje novi singl i spot ‘Pesimističan’. Petom singlu s albuma prvijenca „Kemikalija“ (Sipa Music, izdanje 2020.), prethodili su ‘Iznad Grada’, ‘Tebe nema’, ‘Okolnosti’ i ‘Financije’.

Za pjesmu ‘Pesimističan’ Filip kaže da stilski u potpunosti predstavlja prvi studijski album i dodaje: „Pesimističnog naziva, pjesma ipak zrači optimizmom, plesnim ritmom, a i ljubavne je tematike”.

Njegov prvijenac sastoji se od 13 stilski isprepletenih pjesama i publici pruža ugodu slušanja ovog šarenog albuma. Polifonične melodije i naglašene bass dionice dobro će „sjest“ u uho svih ljubitelja dobrog ritma, i definitivno pokrenuti tijelo u raznim smjerovima. 

Video spot za pjesmu ‘Pesimističan’ potpisuje Sven Čustović, glazbu, tekst i aranžman Filip Tkalčić, prateće vokale pjeva Manuela Dubravčić dok je za snimanje, mix i mastering odgovoran Silvio Pasarić.

Filip je nedavno u izdanju Sipa Music objavio i album naziva “Instrumental Memoirz”. Na ovom albumu je čak 27 instrumentalnih skladbi iz pera mladog pruducenta, a koje će vas svojim specifičnim zvukom i modernom produkcijom pozitivno iznenaditi.

Osim kao izvođač, Filip Tkalčić Dust je u glazbenim krugovima i poznato producentsko ime, a među imenima s kojima je surađivao su i Fil Tilen, Koolade, Bojan Jambrošić, Dante, Kendi, Carski Knez, i mnogi drugi.

FOTO: Sven Čustović

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori