Zagrebački pop rock bend novim nas singlom budi iz sna

Zagrebački pop rock bend novim nas singlom budi iz sna

Producent je zagrebački pop rock bend koji je svojim dosadašnjim singlovima naišao na odobravanja i kritike i publike. Nakon objavljenih 5 “šarolikih” singlova, ovaj put se predstavljaju baladom Probudi me u snu na kojoj su ugostili svoje prijatelje, svjetski priznatog gitarista Yogija Lonicha i Antoniju Vrgoč Hrepić kao prateću vokalisticu. Glazbu i tekst potpisuje Leo Anđelković, a aranžman potpisuje bend kojega uz Lea čine još Željko Topalušić, Ivan Havidić i Damir Medić.
 
Spot je nastao u jako nespecifičnim okolnostima tik prije pandemije koronavirusa i potresa, tako da nikakvo dodatno snimanje nije bilo moguće, ali slika dvoje mladih ljudi koji šetaju lepršavim gradom vjerno prenosi nostalgiju Zagreba kakav je bio samo par mjeseci prije završetka video spota.

Gledajući video spot, Producent kao da nas budi iz nekog ludog sna i vraća normalnom životu kada smo bezbrižno hodali gradskim ulicama okruženi prijateljima i poznanicima. Za režiju i realizaciju spota bio je ponovno zadužen Krešimir Čizmek, prijatelj i kreativni suradnik benda, a svojom su ga pojavom upotpunili mladi akteri Tonka Filipčić i Marko Farkač

FOTO: Croatia Records PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori