ZAR trči za Petrinju: Humanitarno ruho poznate zagrebačke adventske utrke

ZAR trči za Petrinju: Humanitarno ruho poznate zagrebačke adventske utrke

Gledajući potresne scene iz Petrinje i okolnih mjesta pogođenih potresom, organizatori Zagreb Advent Runa odlučili su otvoriti prijave i za humanitarno trčanje naziva „ZAR za Petrinju“.

Tako će svi zainteresirani građani moći otrčati željenu dionicu bilo gdje u Hrvatskoj u razdoblju od 30.12. do 10.1.2021. Registrirati se mogu na www.zagrebadventrun.hr, pritom uplatiti željeni iznos te na taj način podržati  stradale u Petrinji i okolnim mjestima. Organizatori ZAR-a će sva novčana sredstva donirati za pomoć stradalima u Petrinji i okolnim mjestima.

Svi zainteresirani građani pozvani su odraditi individualni trening trčanja i otrčati rutu po izboru

Zaslužene medalje i majice #ZAR2020 sve sudionike čekat će ispred hotela The Westin Zagreb u prethodno spomenutom periodu.

Podaci o računu na koji možete uplatiti novčana sredstva za pomoć osobama pogođenim potresom s područja Sisačko-moslavačke županije su sljedeći:

Primatelj: Državni proračun Republike Hrvatske

Račun za uplatu:  HR1210010051863000160

Model: HR 68

Poziv na broj primatelja: 5444-OIB – 1

Za uplate iz inozemstva – SWIFT: NBHRHR2XXXX

Organizatori upućuju one koji su u mogućnosti donirati da obrate pažnju na poziv na broj primatelja, a gdje je potrebno dodati oznaku broja 1

Ovogodišnjim konceptom utrke, koja se trči na individualnoj razini, nastavit će se tradicija održavanja ove utrke, koja prije svega na zabavan i edukativan način, promovira brigu o vlastitom zdravlju, važnosti tjelesne aktivnosti te svim benefitima za imunološki sustav koji iz nje proizlaze, a što je posebice važno u vrijeme pandemije koronavirusa.

Izvor:

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori