Zbog velikog interesa dodana i treća izvedba Orašara!

Zbog velikog interesa dodana i treća izvedba Orašara!

Nakon što je prva izvedba omiljene božićne baletne bajke Orašar P. I Čajkovskog rasprodana, a za drugu je ostalo još malo ulaznica, od danas su u prodaji ulaznice i za treću izvedbu – u nedjelju, 12. prosinca u 16 sati.

Baletna bajka Orašar u blagdansko vrijeme već dugi niz godina redovito osvaja srca publike, kako u cijelome svijetu, tako i u Hrvatskoj.

O kvaliteti izvedbe baletne trupe Ukrainian Classical Ballet hrvatska publika svjedočila je 2019., kada je u rasprodanim dvoranama u Hrvatskoj predstavu pogledalo više od 8000 ljudi. Vrlo rijetko jedna predstava u samo par dana uspijeva okupiti toliki broj posjetitelja, pogotovo kada je riječ o baletu!

Dvorana Lisinski za ovu se čarobnu prigodu posebno prilagođava baletnom spektaklu i atmosferi kazališta, a fantastičan ples uz nadahnuta, živa i raskošna scenografska i redateljska rješenja, impozantne dekoracije, zapanjujuće kostime i uzbudljive video-projekcije čine ovu interpretaciju Orašara onom koja se nikako ne propušta.

Ulaznice za treću izvedbu, koja je 12. prosinca u poslijepodnevnom terminu dostupne su na blagajnama Lisinskog te online OVDJE.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori