Zborovi i jazz bendovi stižu na Advent na Trgu bana Jelačića

Zborovi i jazz bendovi stižu na Advent na Trgu bana Jelačića

U sklopu programa na Trgu bana Jelačića sve do Badnjaka očekuju nas nastupi, zborova i vokalnih sastava, plesnih skupina i bendova.
  
Zagrepčane i goste za vikend će zabavljati brojni dječji zborovi koji nastupaju u prijepodnevnim terminima. Slušati ćemo Kikiće i Genijalce, Zagrebačke anđele, Slavuje i Cvrkutavce. U subotu, 18. prosinca, nastupit će i Zagrebački orkestar ZET-a koji svojim muziciranjem uveličava sve gradske proslave.
 
U ponedjeljak, 20. prosinca, s početkom u 20 sati nastupiti će mlada hrvatska glazbenica zavidnih vokalnih sposobnosti, Nela Đinđić. Riječ je o glazbenici koju je publika imala prilike pratiti u popularnim TV emisijama The Voice – najljepši glas Hrvatske i A strana, a njezin kristalni glas ubrzo je zavoljela i publika i kritika koji su je nagradili čestim boravcima na brojnim top listama u Hrvatskoj.
 
Pozornica na Trgu bana Jelačića u utorak, 21. prosinca rezervirana je za Breza trio i Combo sastav Muzičke akademije, a u utorak na scenu stupaju Oridano Gypsy Jazz Bend i Tomislav Goluban trio.
 
Ana Radelić kvartet i Gelato Sisters nastupiti će 23. prosinca, a program na Badnjak zatvara Glazbeni klub Lisinski koji će koncert prigodnih božićnih pjesama održati u jutarnjem terminu, s početkom u 10 sati.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori