Zdenka Kovačiček predstavlja seriju prvoklasnih ljetnih koncerata

Zdenka Kovačiček predstavlja seriju prvoklasnih ljetnih koncerata

Kako bi nadoknadila mjesece žeđanja publike za koncertima, ovogodišnja dobitnica Porina za životno djelo održat će niz koncerata na kojima će servirati nove hitove s hvaljenog aktualnog albuma Konstatacija jedne mačke i starijih, svima dobro znanih hitova.

Seriju koncerata Zdenka je već pokrenula 29. svibnja koncertom u Lisinskom, nakon čega je realizirala koncertne posjete u Rijeci i pitoresknom Grožnjanu. Prva nadolazeća stanica Zdenki bit će Solin, gdje će u srijedu 11. kolovoza nastupiti u sklopu 26. Solinskog ljeta. Sljedeća postaja je Šibenik, gdje će Zdenka nastupiti na Tvrđavi Barone.

Nakon obale, na red dolazi Ljubuški u susjednoj BiH, gdje će nam najdraža glazbena diva uveličati manifestaciju Ljubuški Jazz Fest u petak 13. kolovoza, petak koji ni najlakovjernijim posjetiteljima festivala zasigurno neće biti nesretan. Još jednu inozemnu postaju Zdenka će imati 19. kolovoza, kada će nastupiti u slovenskom Kranju na festivalu Jazz Kamp Kranj. Cijelu priču Zdenka će zaokružiti u svom Zagrebu, gdje će 30. kolovoza nastupiti u sklopu ljetnih večeri Sunčana strana Prisavlja kod HRT-a.

Dragi prijatelji, pozivam vas na naše koncerte koje ćemo održati početkom osmog mjeseca. Vjerujte mi, nećete požaliti. Uz pratnju Greenhouse Blues Banda doživjet ćete ekstazu na našim fantastičnim koncertima gdje sviramo naš novi album „Konstatacija jedne mačke‟ i naš stari repertoar, među ostalim i Janis Joplin koju svi obožavaju. Vidimo se!

Zdenka Kovačiček 

Koncerti Zdenke Kovačiček oduvijek su imali na težini zbog njenih pjesama koje s godinama ne blijede, kao i zbog nevjerojatne moći improvizacije te neodoljivog načina interakcije s publikom

Upravo je zbog navedenih razloga svaki koncert Zdenke Kovačiček unikatno iskustvo koje ne može tako lako ispariti iz glave. Ako još niste uživo čuli pjesme Jaka feat. Davor Gobac, Nova ja te druge dragulje s albuma, ovi koncerti izvrsna su prilika da sa Zdenkom proslavite ljetnu koncertnu sezonu i vječni sjaj njenih pjesama.

FOTO: Hrvoje Zalukar

Marina Pauletić

Studentica Filozofskog fakulteta u Rijeci, buduća prevoditeljica. Uz pisanje i čitanje velika ljubav su joj učenje stranih jezika te istraživanje i posjećivanje novih mjesta.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori