Zdravko Medek otputovao kroz vrijeme u paralelni svemir

Zdravko Medek otputovao kroz vrijeme u paralelni svemir

Riječki kantautor Zdravko Medek, nakon pjesme “Ponovo sam” i suradnje s Ivanom Šibenikom, predstavlja novi singl “Vrijeme”. Priča spota vodi nas u jedan paralelni svemir u kojem se glavni lik susreće sa svim skrivenim opasnostima koje nas vrebaju svakoga dana, a kako kaže Medek: “Teško ih je prepoznati na prvi pogled i ponekad kada mislimo da smo na pravom putu zapravo idemo u krivom smjeru i izbjegnemo katastrofu u posljednji trenutak”. 

“Vrijeme je ono što je svima nama zajedničko. Svi ga imamo u određenoj količini, a kao lik možemo biti savršeni pozitivac ili najveći negativac. Možemo ga imati dovoljno, previše ili ga uopće više nemati.  Ali obično se taj klaun poigrava s nama tako da uvijek bježi kada ga trebaš, a kada čekaš kazaljke kao da stoje”, dodaje autor pjesme.

Pjesmu “Vrijeme” u potpunosti potpisuje Zdravko Medek, koji je radio i animirani videospot, a ovaj radiofonični singl sada kreće na putovanje eterom, možda i nekim drugim paralelnim svemirom gdje i vrijeme gubi svoju ulogu i ostaje samo harmonija.

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori