ZeGeBOOM: Prva međunarodna izložba karikatura

ZeGeBOOM: Prva međunarodna izložba karikatura

Centar za kulturu Trešnjevka u subotu, 1. svibnja 2021. otvara natječaj za izložbu ZeGeBOOM!, međunarodnu izložbu karikatura posvećenu aktualnim temama koje su u proteklih godinu dana obilježile živote ne samo Zagrepčana već i ljudi diljem svijeta. Ovogodišnja tema je potres (ne samo zemljotres!) i kriza korona virusa. Izložba je otvorena za sve autore bez obzira na nacionalnost, dob, spol i profesiju. Radove će ocjenjivati stručni žiri, ali će i publika dobiti priliku glasovati za svoje favorite. 

Natječaj je otvoren do 1. srpnja 2021. Informacije o izložbi i propozicije natječaja možete pročitati OVDJE.

Prijavnica: MS Word prijavnica / Online obrazac

Završna izložba će biti u listopadu 2021. u Galeriji Modulor Centra za kulturu Trešnjevka. Voditelj programa je dr.sc. Ivan Hromatko, selektorica izložbe mr.sc. Branka Hlevnjak, likovna kritičarka, a stručni suradnik Dragutin Dado Kovačević, akademski slikar grafičar.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori