Zmajska pivovara: Pale ale s novom etiketom za donaciju opreme zagrebačkim vatrogascima

Zmajska pivovara: Pale ale s novom etiketom za donaciju opreme zagrebačkim vatrogascima

Šok nakon potresa u Zagrebu, koji je u kombinaciji s karantenom i najoptimističnijima među nama izgledao kao otvorenje službenog programa apokalipse, brzo je zamijenilo divljenje prema svima onima koji od prvog dana nisu sišli s oštećenih zgrada i neumorno rade na saniranju štete i osiguravanju grada.

Skidamo im kapu, tako se vole ljudi i tako se voli grad…

Ali, hej, skidanje kape još nikoga nije spasilo od pada s krova – stalno nam se vrtjelo u pozadini. Imali smo potrebu braći po vatri izreći konkretnije hvala i znali smo da u tome nismo sami.

Dirljiva objava na Facebook stranici Zmajske pivovare, nikog nije ostavila ravnodušnima.

Naime, Zmajska pivovara je u suradnji s brendom From Zagreb With Love, uz pomoć i podršku tiskare Meglaj dizajn doo & Logopress osmislila akciju FOR ZAGREB WITH LOVE, a pridružila nam se i tvrtka Vertiko dooPitsome, distributeri Gastro Shop Pomalo i Spicy Days te Volim ljuto s donacijom ljutog umaka u svakom paketu.

Tako će se privremeno zvati Pale ale, najpopularnije pivo, a sva zarada od prodaje bit će utrošena na donaciju alpinističke i zaštitne opreme, alata i strojeva za Vatrogasnu postrojbu Zagreb i pridružene timove na terenu.

https://www.instagram.com/p/B-9SMGhBK1a/

Pivo FOR ZAGREB WITH LOVE bit će dostupno od 15.4.2020. do isteka, a uskoro ćete u njemu moći uživati i u matching majici, od koje ćete prihod, naravno, isto donirati.

Sve možete kupiti u webshopu Zmajske pivovare, dućanu Spicy days i Gastro shop Pomalo.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori