Znanje donosi hit naslove za dugo toplo ljeto

Znanje donosi hit naslove za dugo toplo ljeto

Ljeto + knjiga = savršen spoj.

U nakladničkoj kući Znanje dobro su upoznati s ovom jednadžbom za ljetnu uživanciju stoga su se pobrinuli da knjigoljupci i ovog ljeta dođu na svoje!

U nastavku donosimo presjek novih izdanja naklade Znanja, a kratki pregled i više o naslovima možete pročitati u nastavku.

Ožiljci prošlosti, novi je uradak prekaljenog majstora nordijskog trilera Jussija Adlera-Olsena i sedmi roman iz uzbudljivog serijala o Sektoru Q – odjelu za neriješene slučajeve, a za ljubitelje talijanskog noira i one koji će to tek postati, tu je Metropolis, talijanskog autora Flavija Sorige.

Roman Posljednja udovica eksplozivna je avantura puna živopisnih likova i stalno rastuće napetosti koju nam donosi jedna od najtalentiranijih spisateljica trilera današnjice Karin Slaughter, a za one koji više vole romane o odrastanju i obitelji, prvoj ljubavi i prijateljstvu, David Nicholls napisao je Slatki rastanak.

Za ljubitelje suvremene ženske fikcije, iz pera Sare Haywood dolazi Kaktus, duhovit, šarmantan i neobičan roman o pomalo čudnoj ženi čiji osamljen, ali sređen život odjednom postaje neuredan i pun ljubavi, dok je za obožavatelje žanra fantastike pun pogodak roman nadahnut zapadnoafričkom mitologijom – Djeca vrline i osvete, autorice Tomi Adeyemi.

Na kraju, za ljubitelje književnih klasika tu je „olfaktivni“ triler o zločinačkom geniju, Parfem – Povijest jednog ubojice, remek-djelo Patricka Süskinda, jeziva priča koja hipnotizira od prve do posljednje stranice, a na našem tržištu sada je dostupna u novom ruhu, s očaravajućom naslovnicom koja oduzima dah.

FOTO: Pixabay

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori