Znanje donosi hit-poslastice za vikend

Znanje donosi hit-poslastice za vikend

Nakladnička kuća Znanje donosi dva hita u kojima će knjigoljupci uživati od prve do posljednje stranice: Zanimanje oca iz pera Sorja Chalandona, intiman je i istovremeno napet obiteljski roman o odrastanju unutar disfunkcionalne obitelji, a Poštovani gospodine M., proslavljenog autora Hermana Kocha, uzbudljiva i nepredvidljiva slagalica pisama u kojoj se isprepliću život i književnost.

Šezdesetih godina u Francuskoj, jedna tročlana obitelj zatočena je u ludilu oca opsjednutog padom francuske kolonijalne moći. Sorj Chalandon u Zanimanju oca donosi snažan roman, prepun dojmljivih slika, u kojem se sjene miješaju sa svjetlošću, tragedija s komedijom.

Roman o čudnim susjedima, nestalim osobama, mladim ljubavnicima i piscu koji ih sve povezuje. Čitajući Poštovani gospodine M. ljubitelji Hermana Kocha još će jednom uživati u inteligenciji, humoru i lakoći kojom ovaj virtuoz riječi uspijeva prikazati tanku granicu između književnosti i života, zločina i slučajnosti, ljubavi i opsesije.

Romani Zanimanje oca i Poštovani gospodine M. dostupni su u svim bolje opremljenim knjižarama diljem Hrvatske, te na webshopu znanje.hr.

FOTO: Pixabay

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori