Znanje i Vorto Palabra donose nove naslove ljubiteljima trilera i povijesne fantastike

Znanje i Vorto Palabra donose nove naslove ljubiteljima trilera i povijesne fantastike

Nakladničke kuće Znanje i Vorto Palabra donose dva primamljiva naslova za ljubitelje žanrova trilera i povijesne fantastike: Skrivene namjere napeti je roman iz pera koautorica Greer Hendricks i Sarah Pekkanen koji tjera na razmišljanje o tajnama koje dijelimo i s kime, te fantastični roman Djeca zemlje i neba, kanadskog autora Guy Gavriel Kaya inspiriran ratovima kraljevstava u burnom razdoblju renesanse.

Nakon svjetskog uspjeha koji su postigle romanom Ona između nas, autorice Greer Hendricks i Sarah Pekkanen predstavljaju Skrivene namjere, triler koji nas tjera da razmislimo jesu li moral i etika doista važni kad štitite one koje volite.

Guy Gavriel Kay, kanadski autor uspješnica poput Sarantinskog mozaika, Tigane i Ispod neba, naslovom Djeca zemlje i neba, vraća se svijetu koji podsjeća na stvarnu povijest, ovog puta evocirajući i naše prostore u razdoblju renesanse. U tom svijetu rat je na pomolu, a životi običnih ljudi odvijaju se u sjeni sukobljenih kraljevstava.

Romani Skrivene namjere i Djeca zemlje i neba dostupni su u svim bolje opremljenim knjižarama diljem Hrvatske, te na webshopu znanje.hr.

FOTO: Pixabay

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori