Znanje s ponosom predstavlja ‘Dragi autore ili kako odbiti remek-djelo’

Znanje s ponosom predstavlja ‘Dragi autore ili kako odbiti remek-djelo’

Kako bi izgledale odbijenice autorima najvećih djela svjetske književnosti kada bi svoj rukopis željeli objaviti u 21. stoljeću.

Nakladnička kuća Znanje s ponosom predstavlja Dragi autore ili kako odbiti remek-djelo, zbirku kratkih eseja koji će natjerati na razmišljanje o umjetničkim slobodama te istovremeno nasmijati sve one koji su čitajući klasike svjetske književnosti iz užitka ili obveze barem jednom pomislili: Dobro, pa tko je zaključio da je baš dobra ideja objaviti ovu stvar?! ili Kontroverzno. Nema šanse da bi ovo djelo u današnje vrijeme stiglo do polica knjižara.

Niz duhovitih ilustriranih eseja autora Riccarda Bozzia i ilustratora Giancarla Ascaria i Pie Valentinis, dočarava kritike, pritiske i izazove umjetničkim slobodama s kojima bi se najhvaljeniji autori svih vremena morali suočiti kada bi svoja djela htjeli objaviti danas.

Dragi autore ili kako odbiti remek-djelo, u prijevodu Maje Klarić, dostupan je u knjižarama diljem zemlje te u webshopu Znanje.

FOTO: Pixabay

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori